Smartwatch i mørke

Derfor bør du investere i et smartwatch til dit barn

Mangler du inspiration til, hvordan du kan motivere dit barn til at dyrke mere motion i dagligdagen? Hvorfor så ikke investere i et smartwatch? Med et smartwatch kan du opsætte sjove mål og aktiviteter sammen med dit barn, og følge med i jeres aktivitetsniveau i løbet af dagen.

Læs mere om smartwatch til børn og de mange fordele her.

Gør motion til en leg

Et af de mange fordele ved smartwatch er, at dit barn har en aktivitetsmåler lige ved hånden, og dermed selv kan følge med i sit aktivitetsniveau i løbet af dagen. Dette vil gøre det langt sjovere og mere motiverende for dit barn at få dyrket motion dagligt og komme ud og bevæge sig.

Derudover så har smartwatch også en indbygget funktion, som gør det muligt, at du og dit barn kan opsætte mål for hvor mange skridt og kalorier, som dit barn skal forsøge at forbrænde i løbet af dagen. Uret vil dermed give besked, når målet er nået og lykønske med en pokal på displayet. Dette vil medvirke til, at motion i højere grad vil føles som en leg for dit barn og motivere til daglig motion og bevægelse.

Du kan læse mere om smartwatch til børn på; https://mysmartwatch.dk/.

Holdbart og praktisk

Udover de mange smarte funktioner som uret indeholder, så er uret også designet i et holdbart og praktisk materiale, som gør uret let og modstandsdygtigt for dit barn at bære. Langt de fleste ure er designet med en blød gummirem, således at uret er behageligt for dit barn at bære og dermed ikke er til gene for håndleddet.

Derudover er langt de fleste smartwatch også vandtætte, således at det kan holde til at sidde på håndleddet af dit barn under selv de vildeste lege. Langt de fleste ure kan samtidig holde på batteri i helt op til 7 dage og kan nemt oplades igen på blot 1-2 timer.

Oversigt over dit barn lokalisering

En anden fordel ved at investere i et smartwatch til sit barn er, at langt de fleste ure også er designet med en GPS funktion. Dette gør det muligt som forældre hele tiden at kunne være orienteret om, hvor dit barn befinder sig.

Dette kan være til stor gavn og give stor tryghed for både forældre og barnet i dagligdagen. Denne funktion er særlig nyttig under eksempelvis ferier eller større begivenheder, hvor der er stor risiko for, at dit barn muligvis kan miste orienteringen og fare vild.

Et alternativ til en telefon

En anden oplagt fordel ved et smartwatch er, at det er et super godt alternativ for en telefon. Mange forældre kan af forståelige årsager føle utryghed ved at give sit barn sin første mobiltelefon ift. internetadgang og de sociale medier. Hvorved et smartwatch med de mange smarte funktioner kan være et super godt alternativ. Mange urer kan nemlig også modtage opkald og sms’er via et såkaldt GSM simkort. Super smart.

Der er altså mange fordele ved at investere sig i et smartwatch til sit barn. Så hvorfor ikke købe et smartwatch til dit barn allerede i dag?