frokostordning

Forkæl dine ansatte med lækker frokostordning

Dine ansatte gør garanteret et stort stykke arbejde for din lille virksomhed. Hvis du har en lille virksomhed, med ikke så mange ansatte, så bliver af dine ansattes præstationer des mere vigtige.  

For at dit firma kan løbe rundt, så skal alle ansatte sikkert gøre en ihærdig indsats. Det hele skal løbe rundt, og hvordan kan du så takke dine ansatte, eller forkæle dem lidt ekstra, så de føler sig værdsat, anerkendt og bliver motiveret til fortsat at yde en ihærdig indsats. Det kan du gøre med at tilbyde dem en lækker frokostordning.  

Lækker frokost giver fornyet energi 

Det er ikke alene anerkendelse og værdsættelse af dine ansatte, som du kan ved at tilbyde dine ansatte en lækker frokost. Faktisk kan du også give dine ansatte en ordentlig portion energi. Den lækre frokostordning fra Torben og Mette Rydes køkken, er sammensat med næringsrige og varierede og lækre råvarer, så dine ansatte helt sikkert mærker en forskel i løbet af dagen.  

Ofte kan man, hvis man i en hektisk hverdag ikke prioriterer en næringsrig kost, opleve, at man i løbet af dagen mister energi og fokus. Den fokus og energi sidst på dagen er mindst lige så vigtig for dit firma, som den energi, der bliver lagt fra starten af dagen.  

Du kan faktisk være med til, at dine ansatte får prioriteret at sætte sig ned, spise en ordentlig og nærende kost, så deres energiniveau, koncentration og dermed deres effektivitet stiger. Det er da en win win situation, der vil noget.  

Lækker frokost giver god stemning hos de ansatte  

Ved at tilbyde dine ansatte en frokostordning, bliver det også muligt for dig, at hjælpe dine ansatte til at prioritere frokosten midt på dagen. Det giver ikke alene en portion energi, men stemningen blandt dine ansatte kan også højnes. Ofte glider samtalerne bedre hen over et måltid, og den tid midt på dagen, hvor alle samles, kan være til stor værdi for dit firma.  

Man siger at kendskab skaber venskab. Hvis dine ansatte får muligheden for at få et bedre kendskab til hinanden, så vil de i højere grad være tilbøjelige til at se gennem fingre med de fejl, deres kollegaer til tider laver. I stedet for at der opstår splid i kollegagruppen, kan det være, at der opstår noget helt andet, nemlig en fælles latter over, at man da kunne være så tosset. 

Lækker frokost kan betale sig på den lange bane  

Opsummerende så kan det helt klart betale sig for dig, at tilbyde dine ansatte en lækker frokost midt på dagen. Det giver fornyet energi, øget koncentration og effektivitet blandt dine ansatte, og samtidig giver du dine ansatte mulighed for et øget kendskab til hinanden og dermed mindre spild.  

Det kan betale sig for dig på den lange bane, da øget effektivitet giver øget indkomst, og da splid i kollegagruppen i sidste ende kan medføre, at dine ansattes arbejdsglæde daler. Hvis dine ansattes arbejdsglæde daler, vil der være en højere tendens til sygemeldinger og opsigelser. Køb lækker frokostordning til dine ansatte. Det kan betale sig for dig.