Dunlopillo madrasser

Gør dine drømme til virkelighed

Er der noget bedre end en fantastisk nattesøvn? Nej ikke rigtig. For den danner fundamentet for resten af din hverdag, ja faktisk hele dit liv. Hvis du skal have overskuddet og energien til at leve det liv du i virkeligheden går og drømmer om, ja så er sengen et vigtigt fundament i vejen hen mod den drøm. Gå ind på linket her: og start drømmen nu ved at give din krop og hjerne de forudsætninger de har behov for, for at fungere optimalt.  

Dunlopillo forskellen  

Hvorfor madrasser fra Dunlupillo madrasser. Jo det handler i virkelighed om at skab den bedste søvn overhovedet muligt med de materialer som naturen selv producerer. Produkterne er allergivenlige, åndbare og fleksibel naturlatex som er inddelt i hele syv komfortzoner. Med Dunlopillo får du både kvalitet og omtanke for miljøet.  

Senge der ikke belaster miljøet  

Da en seng ikke bare er en seng, har vi som virksomhed besluttet os for hvordan vi kommer frem til at lave de senge, du fortjener. Vi benytter teknikker der er bæredygtige og ikke belaster miljøet. Dette gælder alle Dunlopillo senge.  

I FSC godkendte plantager fremstilles vores naturlatex fra saften fra gummitræer. Dunlopillo senge er derfor produceret med materialer fra skove, der er forvaltet på økologisk, socialt og økonomisk ansvarlig måde.  

Madrasser der udhviler dig med god samvittighed  

Naturlatex er en gave, en gave som både kommer fra og gives til naturen. Naturlatex er et naturligt materiale, forarbejdet og forfinet til et skum, formet til madrasser – en enkelt madras af gangen. 800 dages tapninger fra ét gummitræ svarer til indholdet i én Dunlopillo madras. Træerne bruges i 32 år til tapning, til gengæld står træerne i plantagen til de er over 100 år gamle. Når tiden er inde til at fælde et træ erstattes det med et nyt. Grunden til dette er at de absorberer kuldioxid fra atmosfæren og dermed bidrager til at reducere den globale opvarmning – dette sikrer bæredygtig produktion.  

Vejledning på YouTube  

Hos Dunlopillo har vi, som noget helt unikt, valgt at lave en YouTube kanal. Den hedder Dunlopillo Danmark og du kan med fordel benytte den når du gør dig dit køb og skal samle sengen. I forhold til vores samlevejledninger er de alle gemt ét sted, for at give dig den absolut bedste start til dit Dunlopillo produkt. Her finder du også anden relevant information og garantibeviser – besøg gerne vores hjemmeside.  

Æstetik  

Hvilken stil har du i dit hjem? Er det den stil du ønsker at fortsætte med? En anden faktor at tænke over når du skal vælge din nye seng er hvilken stil du ønsker at have i dit hjem. Og hvor meget sengen må fylde i rummet. Skal det være en fysisk stor seng som vores boxmadrasser, eller ønsker du et let og luftigt udtryk i hjemmet? Så er en sengeramme med ben et godt valg. Mangler du opbevaringsplads kan du med fordel vælge en madras der har ben på, så du kan benytte dig af pladsen under sengen.