plakatrammer

Personliggør indretningen med charmerende plakater af Danmark

Er du også faldet for tidens trend med smukke plakater på hjemmets fire vægge, som kan afspejle hvem du er, hvad du kan lide og hvor du kommer fra? Sukker du også efter en indretning, der ikke blot er smuk, men også fortæller en historie? Jamen, så er du netop havnet det helt rette sted!

Tidens indretningstrends

Nordisk indretning er kendetegnet ved minimalisme og elegance, allerhelst i enkle og klare farver. Men flere populære fænomener begynder at bane vej ind i boligerne, herunder den fænomenale natur, der omgiver os samt charmerende, personlige plakater. Det er derfor genialt, at flere udbydere er begyndt at kombinere de to, så Danmarks natur indfanges i smukke øjebliksfotografier. Det bringer et helt særligt præg på hjemmets udtryk.

Tag Danmarks natur med indenfor

Det er dejligt at mindes den natur, vi er så heldige at besidde. Der er en vis ro og skønhed over den, som kan afstresse selv det mest pressede menneske. Dog er det ved at gå op for de fleste, at vi ikke skal pille for meget ved den. Den skal have lov til at blive lige der, hvor den hører hjemme. I stedet for at forstyrre naturen for meget, kan den i stedet fanges i smukke, vidunderlige billeder, som fremkaldes og rammes ind for at pynte i hjemmene. Lyder det som noget, du gerne vil se lidt nærmere på, besøg da https://foto-factory.dk/plakater/danmark/.

plakatrammer

Tips til indretning med billeder

Skønne fotografier er der mange af på ovenstående hjemmeside. Det er næsten umuligt at vælge hvilken et, man bedst synes om – men medmindre pengepungen er uendelig, skal der træffes et valg. Det er ikke nødvendigvis sikkert, valget kun skal lande på én plakat, men måske flere. Man kan nemlig dekorere væggene på mange, inspirerende måder afhængigt af smag, plads og økonomi.

  • En enkelt plakat, for eksempel placeret i gangen, over sofaen eller i hyggekrogen ved siden af lænestolen
  • To plakater ved siden af hinanden (eller over/under), for eksempel ved spisebordet eller over sofaen
  • Fire plakater ved siden af og over/under hinanden, måske over skænken eller på en tom væg
  • En hel billedvæg med små eller forskellige størrelse plakater, perfekt til stuen med en stærk personlighed

Mulighederne er naturligvis mange flere, det er stort set kun fantasien, der sætter grænser. Der er nemlig mange ting, der vil se super godt ud, så man skal bestemt ikke være bange for at eksperimentere. Oveni ej heller for at investere i en masse plakater, for dybest set går de aldrig rigtigt af mode. Slet ikke med naturen, der er så smuk og så ekstremt omtalt, som den er lige i tiden.

Lad personligheden fylde mest

Sagt med andre ord, med plakater i hjemmet går du ikke galt i byen. Heller ikke hvis et indretningsmagasin skulle slå et sving forbi. Indretning handler nemlig ikke kun om elegance, men mere og mere om personlighed. Det handler altså om at udtrykke hvem man er, hvor man kommer fra og hvad man kan lide.