Muleposer

Få mere ud af din branding

Danskere køber årligt 460 millioner plastikposer, svarende til et beløb på 966 millioner kroner, så man kan vel godt sige at poser bliver anvendt i Danmark. Ved at vælge at investere i muleposer med logo redder du både miljøet for mere plastik, men gør også din virksomhed enorm synlig i gadebilledet, da muleposer har en stor trykflade som man ikke kan undgå at se.

For mange virksomheder er muleposer med tryk en effektiv måde at udnytte marketingsbudgettet på, da det både er nemt og billigt at skabe synlighed og reklameværdi for sin virksomhed på. Muleposer i bomuld, polyester eller genbrugsmaterialer er lette at producere, praktiske at fragte og nemme at opbevare i sit lager, da de ikke fylder meget. Det gør muleposerne til en effektiv og målrettet reklamesøjle, hvor du får meget for pengene.

Hos firmaet TopSupplies.dk finder du et bredt udvalg af forskellige muleposer i forskellige varianter, størrelser og farver. Dermed er der en god chance for, at du finder det helt rette match til netop dit formål.

Hvorfor vælge muleposer med logo?

Sammenfoldede poser med tryk af dit logo eller budskab er en smart, effektiv og billig måde at skabe reklame og synlighed for din virksomhed på. Det kan være i form af detailhandlen, hvor du enten giver eller sælger dine muleposer med reklametryk. Det giver synlighed, når kunderne render rundt i bybilledet.

Dine muleposer med tryk kan også bruges, når man skal handle eller til fritidsaktiviteter, hvor det er praktisk med skiftetøj, en madpakke eller andre småting. En slidstærk pose kan derfor rigtig praktisk og nyttig, når du har ting, der skal transporteres. Med en kort eller lang hank, kan du have posen i hånden eller omkring din skulder.

Muleposer skræddersyet til jeres behov

Hvad en du er butiksejer, arbejder med salg af boliger, sælger biler eller andet, så kan muleposer med logo bruges til mange formål. De kan både bruges, når kunder køber en vare, hvis har en fysisk butik. De kan bruges til salgsmateriale til kunder, som de kan tage med hjem, eller generelt hvis man skal sende reklamer med sine kunder. Hos TopSupplies får du muligheden for at designe muleposer, præcis som du ønsker dem. Du kan mere eller mindre skræddersy posen, så den ser ud, præcis som du vil have det.

Posens materiale kan ændres, størrelsen kan tilpasses til dens formål og indhold, farven kan der vælges mellem og hanken kan ændres. Derudover kan du dekorere muleposen med logo og tekst, som du ønsker det.

Økologiske muleposer?

Har du enten en grøn profil i forvejen eller bestræber du dig på at gøre din virksomhed grønnere, kan du med fordel overveje økologiske mulepose med tryk eller reklame på. Her kan du sætte dit personlige præg og gøre dine kunder opmærksomme på, at du er en virksomhed, der tænker på miljøet.

Du kan designe muleposer med lige det logo, reklame eller budskab, du ønsker. Dermed sikrer du, at dine kunder ikke er i tvivl om, at de handler med en virksomhed, der tænker på miljøet og de kommende generationer. På den måde vil din økologiske mulepose med tryk give gode associationer til din virksomhed, for hver gang den tages i brug.

Når du derfor vælger at investere i miljøvenlige muleposer, er du med til at skabe en rød tråd i din virksomheds profil og styrke dit brand.