Få personlighed ind i badeværelset med mosaik fliser

Badeværelset er et rum, som skal kunne holde til fugt og vand. Derfor er mange badeværelser lavet med fliser og klinke. Der er mange som vælger at bruge almindelige klinker og fliser for et tidsløst og moderne badeværelse. Hvis du gerne vil væk fra de klassiske hvide badeværelse, kan du læse mere om, hvordan du kan bruge mosaik fliser i dit badeværelse her. 

Introducer mønster og farve 

Mosaikker er perfekte til at bringe et motiv ind i badeværelset. Mange forbinder mosaik fliser med dem, som man har fundet i det antikke Grækenland, men de kan sagtens være mere simple. Mosaik fliser kan være ensfarvede, hvor man bruger former og mønstre til at lave et personligt og detaljeret gulv. Det kan være ved at bruge sekskantede fliser på gulvet i brusenichen. Du kan også vælge at bruge mosaik til at introducere mere farve i dit badeværelse. Du kan finde et stort udvalg af Flotte mosaik fliser til dit nye gulv, så du har muligheden for at finde de rette fliser, som passer til din indretningstil og personlige smag. 

Brug mosaik fliser andre steder i huset 

Udover badeværelse, kan mosaikker bruges i stort set hele huset. De er perfekte i rum, hvor der er meget fugt eller snavs, da de er nemme at holde rene. Det kan blandt andet være i entreen, hvor mosaik fliser kan give et farverigt gulv, som byder dine gæster velkomne. Hvis det så er en dag fyldt med regn og mudder, er fliserne nemme at tørre rene med en fugtig klud. Du kan også bruge dem som backsplash i dit køkken. Det kan være bag kogepladen, hvor der er større risiko for pletter og dråber, når du laver mad. Her er fliserne igen perfekte til at introducere en smule farve eller mønster ind i dit køkken, så det føles mere personligt. 

Husk fliser kan øge værdien af din bolig

Mange forbinder badeværelsesrenovering med en stor udskrivning. Det er det også kan let koste hundrede tusind hvis man har ekslusiv smag. Hvor tøj falder dramatisk i værdi når det bliver båret beholder renoveringer typisk en god del af deres værdi. Det betyder at hvis du bor i ejerbolig og investerer i et nyt lækkert badeværelse kan du oftest få et tillægslån via kreditfoeningen til en billig rente eller endte bedre stå med en højere salgspris når boligen en dag skal sælges.

Så overvejer du ikke at renovere dit badeværelse på grund af prisen så husk at det ikke er en udgift men en investering. Samtidig kommer du også til at nyde investerinen hver dag i form af velvære og glæde over de nye smukke fliser du har fået på dit badeværelse. Så der er mange grunde til at få renoveret badeværelset. Så før du afskriver muligheden for et nyt badeværelse undersøg hvad det koster og snak evt. med banken og se om ikke drømmen kan blive til virkelighed.