læbemaske

Sådan kan du få lækre og sommerklare læber

Når det bliver varmere udenfor, som det gør lige nu, så kan det hurtigt betyde, at man begynder at få tørre læber. Det kan være, at det er noget, du også kender til. Det kan være irriterende at have tørre læber. Det er både en træls følelse, og så ser det bare heller ikke så pænt ud, hvis man har læber, som skaller. Heldigvis er der masser af gode tips til dig, der gerne vil have lækre læber til sommer. Læs med – så kan det være, at du finder lidt inspiration. 

Har du prøvet læbemasker? 

Du kender sikkert ansigtsmasker, som man kan få til flere forskellige formål. Men har du nogensinde hørt om, at man faktisk også kan få masker til læberne? Det lyder måske lidt underligt, men det kan faktisk være enormt givende. Med en læbemaske får du nemlig fugtet dine læber helt igennem, så de er fugtede i mange timer efter. Det er en rigtig god idé at bruge en læbemaske, inden du skal ud og være et sted hele dagen. 

Undgå at slikke på læberne 

Når ens læber føles tørre, så kan det være meget fristende lige at køre tungen hen over. Man gør det nok fordi, at man føler, at det hjælper på de tørre læber. Det gør det faktisk bare slet ikke. Væsker som vand og spyt kan nemlig være med til at udtørre læberne yderligere. Det er altså noget, du skal være forsigtig med at gøre. 

Brug læbepomade med solfaktor 

Det er heller ikke alle, der tænker over, at man faktisk godt kan blive solbrændt på læberne. Her er huden enorm sensitiv, så det er virkelig ikke et sjovt sted at blive brændt, og så gør det også ondt, hver gang man skal spise mad eller kysse nogle. Du beskytter bedst dine læber om sommeren, hvis du sørger for at bruge en læbepomade med solfaktor i. 

Få det tørre væk 

Inden man fugter sine læber, der kan det dog være en god idé, at man først kommer af med de helt tørre stykker hud. Det kan være fristende bare at tage fat i hudstrimler og hive dem af. Det kan dog medføre, at du kommer til at hive for meget af, og det er ikke godt for læberne. Det er langt bedre, hvis du i stedet for bruger en tandbørste til at ”nusse” de døde hudceller af, inden du fugter læberne. Du kan også selv lave din egen løbeskrub. Det eneste, du skal bruge, er en god og neutral fugtighedscreme og noget sukker eller salt. Du putter sukker eller salt i din lotion, og så kører du det rundt på dine læber, indtil alle de døde hudceller er blevet nulret væk.  

Lækre læber til sommer 

Hvis du benytter dig af ovenstående tips, så er der næsten garanti for, at du kommer til at have virkelig lækre læber til sommer. Hvis du skal ud for at lede efter en god mand eller kvinde, så er det også meget rart, at læberne er kysseklar.