jyskvin.dk

Skab en særlig stemning ved din næste sammenkomst

jyskvin.dk

Hvis du er i gang med at planlægge din næste sammenkomst med venner, familie eller kollegaer, så kan whiskyen hjælpe med at skabe en helt særlig stemning. Whisky er en af de mest populære alkoholiske drikke, der findes. Du kan sagtens gå ned til din lokale købmand og købe en billig flaske sammenblandet whisky. Whisky er dog så meget mere end det, og ved at købe en flaske ordentlig whisky, kan du den grad imponere dine gæster. Du finder et stort udvalg af kvalitets whisky på Jysk Vins hjemmeside https://www.jyskvin.dk/whisky.

Hvordan nyder du whiskyen til din sammenkomst

Der er mange måder, hvorpå du kan introducere whiskyen for dine gæste ved din næste sammenkomst. En måde kan være, at for det første vælger en god kvalitets whisky, så dine gæster imponeres. Server den herefter ved stuetemperatur, så gæsterne får alle smagsnuancer og aromaer med i oplevelsen. Når gæsterne får deres whisky i hånden, kan det klart anbefales, at de først dufter til den, hvorefter de drikker den. Det handler om at nyde, når man skal smage på whiskyen. Så sæt en stemning af ro og nydelse omkring whiskysmagningen. Det er ikke meningen, at det skal være endnu en drukfest, hvor man bare hælder i sig. Det kan man med fordel gøre bagefter. Under selve whiskysmagningen handler det om at dufte, nyde og give sig god tid. Valget af glas har stor betydning for smagsoplevelsen. Det kan anbefales at anvende tulipanformede glas, da aromaen samler sig øverst i glasset på grund af formen.

jyskvin.dk

Forskellig whisky kan nydes på forskellige måder

Whiskyen fås både som blended og som single malt. Forskellen mellem de to er at den blendede whisky er sammenblandet af forskellige whisky. Single malt er rent, og derved ikke blandet med andre. Blended whisky kan nydes rent eller ved at blive blandet med sodavand eller kaffe. Single malt nydes bedst helt rent eller on the rocks, hvor der er isterninger i.

Et stort udvalg af whisky hos Jysk Vin

Du finder et stort udvalg af whisky på Jysk Vins hjemmeside. Der er whisky i forskellige prisklasser, som spænder fra 199 kr. til 1399 kr. Du finder single malt whisky, som har lagret i f.eks. 8 år og 10 år. Du finder endvidere whisky som er 18 og 24 år gamle. Whisky kreeres ved, at den ligger på fade. Vejr, vind, landskabets geologi og andet har indvirkning på, hvilken smag whiskyen ender ud med at få. Det er derfor ikke uden betydning at se på, hvor længe og hvor whiskyen har ligget på fade. Du finder ved Jysk Vin whiskyer fra det Skotland, Storbritannien, Danmark, USA og Irland. Gå på opdagelse i whiskyens verden på Jysk Vins hjemmeside. Du kan nemt bestille direkte fra hjemmesiden, og levering er gratis ved bestilling på over 699 kr. Hvis du har brug for noget rådgivning, i forhold til hvilken whisky du skal købe, så kan du skrive til Jysk Vin via deres mail, eller direkte fra deres online chat funktion.