Camping ved silkeborg

Tag på camping i Silkeborg og nyd det danske sommervejr

Danmark har masser at byde på. Her er både smukke gamle byer, storbyer med liv i gaderne, skove og natur der får næsehårene til at vibrere og et væld af campingpladser. En campingplads ved Silkeborg er slet ikke et dårligt valg. Dette er også grunden til, at det er et populært sted for vandrere.

Du behøver dog ikke være vandrer for at nyde camping. Du kan sagtens vælge det som dit næste ferieparadis, blot fordi du ikke kan få nok af camping. Er det din første camping, finder du også lidt campingråd længere nede på siden.

Camping Silkeborg

Naturen er nok noget af det første, du lægger mærke til, når vælger en campingplads ved Silkeborg. Det er jo ikke for ingenting, at Silkeborg kaldes for Danmarks “Outdoor hovedstad”. Der er alt, hvad hjertet begærer. Alt lige fra afslapning ved poolen til aktiviteter lige i nærheden. 

Der er ingen tvivl om, at hele familien nok skal komme til at hygge sig på denne campingtur. Du kan læse meget mere om stedet og få inspiration til planlægning her: bryrupcamping.dk.

Populær campingplads for vandrere og andre turister

Denne campingplads ved Silkeborg er samtidig godt besøgt at vandrere, der kommer for at hvile fødderne. De smider hurtigt rygsækken og kaster deres varme kroppe i den kølige pool. Bagefter gør de som mange af campingpladsens andre gæster. De hilser på hinanden, falder i snak med andre og byder på en kop kaffe. 

Livet er anderledes, når man er på camping. Man bliver åbne for hinandens forskelligheder og børnene finder meget hurtigt en masse nye venner, som de bruger hele dagen sammen med. Børnene kan næsten ikke vente med at få søvnen overstået, så de kan løbe udenfor til de andre igen.

Hvad skal du have med?

For at have en fantastisk tur skal du selvfølgelig også have det rigtige grej med. Det afhænger af, hvordan du camperer. Er det med campingvogn, i telt eller har du booket en hytte?

Booker du en hytte, skal du bare huske det, du plejer at have med på andre sommerferier. Badebukser er altid det vigtigste, for man ved jo aldrig, om poolen trækker alt opmærksomheden. 

Kommer du derimod med telt, er det lidt anderledes. Hvis du ikke tager det nemme valg og spiser ude hele ferien, så skal du finde en måde at tilberede mad på. Her er det også rart at have langt undertøj med for en sikkerheds skyld, hvis det skulle blive køligt om natten – det er trods alt Danmark.  

Det er lige så vigtigt at have nok vand med dig, når du er i telt. Det kan blive varmt i teltet om morgenen – specielt om sommeren – så det er godt at have lidt at drikke i nærheden.

Heldigvis er der et servicehus, hvor du kan klare det meste. Ligesom på de fleste andre campingpladser er der på denne campingplads ved Silkeborg også mulighed for at tilberede mad, fylde vandflaskerne op og tømme blæren. 

Der er tænkt på alle gæsterne. Ingen kommer til at tage hjem uden en helt fantastisk oplevelse i bagagen.