TryMedics

Tag på praktikophold med TryMedics

Drømmer du om dit livs oplevelse, hvor du ikke bare har det sjovt, men hvor du også lærer en masse? Der er masser af gode argumenter for, hvorfor du bør tage et praktikophold med TryMedics næste gang, du skal ud for at rejse. Læs mere om opholdet i denne artikel. 

Uganda og Zanzibar 

TryMedics tilbyder ophold i Uganda og Zanzibar, som begge to er meget fattige lande, der godt kunne bruge en hjælpende hånd fra dig. Her kommer du også til at opleve et land, der er meget anderledes end Danmark. Mange har allerede rejse med TryMedics med succes. Skal du også afsted? 

Bo med andre praktikanter i TryMedics hus 

Du skal ikke være nervøs for, om du kommer til at blive ensom under dit ophold i udlandet. Når du er på et program med TryMedics, så kommer du nemlig til at bo sammen med andre uge, der er i samme situation som dig. Her kan du få nye bekendtskaber. 

Styr på det hele 

Det gode ved at rejse med TryMedics er også, at du kan være sikker på, der er styr på det hele. Flere folk er bange for at rejse til et andet land, og specielt når det er lande som Uganda og Zanzibar. Men rejser ud med TryMedics – så er der altså ingen grund til bekymring. I TryMedics huset vil der f.eks. også være rengøringspersonale, en chauffør og kokke. Så der er ikke meget, du selv skal stå for at administrere, hvilket også kan være svært, når man befinder sig i et fremmed land. 

En fordel for kvote 2 

Men det er ikke bare fordi, at det er oplevelsen værd, at folk vælger at tage på praktik i udlandet. Det kan også være en fordel, hvis man skal lave en kvote 2 ansøgning. Her kigges der nemlig ofte på, om du har erfaring, der kan være en fordel. Her kan praktik i udlandet med TryMedics være rigtig godt at have med i ansøgningen. 

TryMedics for folk, der studerer inden for sundhedsfaget 

Men du kan også tage praktik i udlandet med TryMedics for at få erfaring, selv du allerede er f.eks. medicinstuderende, eller hvis du læser til at være sygeplejerske. Du kan gøre din uddannelse endnu federe ved at afprøve din viden i praksis i udlandet. Det er også noget, der kan se godt ud på CV’et, når du engang efter endt uddannelse skal til at søge job. 

Hele oplevelsen værd 

Men det er ikke bare fordi, at det er smart i forhold til uddannelse, at folk tager på ophold med TryMedics til udlandet. Det er også fordi, at det er en uforglemmelig oplevelse i sig selv. Det er altid fedt at tage ud og rejse, men det bliver straks en hel anden oplevelse, når man også skal lære, mens man er der. Du får dog rigeligt tid til også at opleve landet under dit ophold, så det er bestemt ikke fordi, at al din tid kommer til at foregå på hospitalet. Overvejer du praktik i udlandet?