nrkosmetik

Det signalerer dine negle om dig

Når man går med neglelak, bør man være bevidst om, hvilket indtryk dine negle giver andre. Neglelak er sin egen kunstart og kan bruges til at udtrykke sig selv; du kan være sikker på, at du udtrykker, det du ønsker, når du bruger det rette negleudstyr.

Korte eller lange negle

Korte negle og lange negle har hvert deres indtryk. Lange negle har konnotationer om, at du ikke har brug for at arbejde fysisk. Det kan vise, at du har et kontorarbejde, og det sender signaler om, at du har overskud til elegance. På den anden side kan korte negle vise, at du er hårdtarbejdende og måske endda sporty. De har bestemt deres egen charme, og de kan selvfølgelig stadig formes med en god neglefil.

nrkosmetik

Akrylnegle eller gelenegle

Der findes flere slags kunstige negle, hvoraf akrylnegle og gelenegle er de mest populære muligheder. De kan godt laves derhjemme, men de kræver specifikt udstyr, så de fleste får dem lavet i en salon. Mangler du sådant udstyr, så klik videre og køb negleudstyr til salon eller privat. Akrylnegle holder generelt længere end gelenegle, fordi de er meget hårde og solide. Det betyder dog også, at de ikke er gavnlige for fysisk arbejde. Gelenegle er derimod lidt mere fleksible, og de er nemmere at tage af og på end akrylnegle. Dermed kan du med gelenegle skifte imellem farver nemmere, så du kan variere dem efter dine outfits.

Farverigt eller neutralt

Neglelak i stærke farver giver et helt andet udtryk end neglelak, der er mere neutralt. Farverige negle viser, at du er sjov og frisk; det udtrykker, at du er energisk og har overskud. De mere neutrale farver antyder, at du er moden, og de fremstiller dig som rolig og fokuseret. Neutrale farver kan selvfølgelig også anvendes til et farverigt outfit for at tone det ned, og farvede negle kan bruges til at pifte et mere neutralt outfit op. På den måde kan dine negle signalere energi eller fred, eller de kan fungere som kontraster, der viser flere sider af din personlighed.

Mønstret eller simpelt

Du skal selvfølgelig også vælge om du vil have negle, der er én enkel farve, eller om du vil have mønstre på dine negle. Det vil også have en indflydelse på, hvilket indtryk du giver. Den simple negl har et modent udtryk, og den fremviser dig som beslutsom og målrettet, samtidig med at du har overskud. Har du derimod mønstre på dine negle, kan det ses, at du er kreativ og har et åbent sind. Du er frisk på at prøve nye ting, og du er ikke bange for at være dig selv.

Det endelige signal afhænger af dig

Selvfølgelig kan hele din personlighed ikke aflæses ud fra dine negle. Man kan få ideer om andre ud fra deres generelle stil, og der er intet i vejen med at bruge sin neglelak til at udtrykke sig selv. Men konteksten, din tilstedeværelse, har helt klart den endelige effekt, når det kommer til at give andre et godt indtryk. Dog vil pæne negle hjælpe på at give dig dit ønskede image. Med negleudstyr af ordentlig kvalitet, kan du også få perfekte negle.