junckers gulve

Det skal du vide, når du skal have nyt gulv

At få nye gulve er en stor forpligtelse, og derfor er det også vigtigt, at du har en idé om, hvad du laver. Denne artikel vil give dig nogle gode tips og tricks til, hvad du skal tænke over, når du vælger nyt gulv samt fortælle dig om Junckers Gulve, der kan sælge dig netop de gulve, der vil få dit hjem til at se godt ud. Så læs videre, hvis du er nysgerrig! 

Junckers Gulve 

Mærket Junckers Gulve giver dig massive trægulve, der med deres tykkelse på 22mm kan holde til det meste, du udsætter dem for. Har du måske nogle små børn i huset, der tit taber ting? Eller er du bare typen, der gerne vil undgå at være bekymret for dine gulve 24/7? Så skal du investere i nogle gulve, der kan holde til lidt af hvert! 

Køb Junckers Gulve her.  

Med et stort sortiment og høj kvalitet kan du trygt finde det helt perfekte gulv til dit hus på dette link.  

At vælge det rigtige gulv 

Når du går og overvejer at få nyt gulv, så er det en god ide at overveje, hvilket gulv du godt kunne tænke dig. Fx har Junckers Gulve forskellige slags gulve som parketgulv, plankegulv, sildebensgulv og mønstergulv. Hvilket gulv der er rigtigt for dig, kan kun du vide! Det handler jo nemlig bare om, hvad du synes er pænest.  

Hvorvidt dit trægulv skal være mørkt eller lyst er også en vigtig overvejelse. Lyse trægulve er oftest brugt, da de bringer lys og giver fornemmelsen af et større rum. Til gengæld kan mørke trægulve give et luksuriøst look, hvis du fx har hvide vægge og møbler. Desuden kan du ikke nær så nemt se skidt og andet på mørkt trægulv, som du kan på lyst. Du kan altså spare tid på støvsugningen med et mørkt trægulv.  

Gulvvarme? 

Når du skal lægge nye gulve, så får du lige pludselig chancen for at vælge, om du vil have gulvvarme, eller om du vil bruge en god, gammeldags radiator.  

Gulvvarme giver dig en mere jævn opvarmning af et rum, end en radiator gør. Desuden skal du ikke indrette rummet rundt om en radiator, og du skal heller ikke bekymre dig om at holde den pæn og ren, hvis du har gulvvarme.  

Til gengæld er det værd at nævne, at gulvvarme er noget dyrere at etablere, end en simpel radiator. Og selvom varmen er mere jævn, så tager gulvvarme også længere tid om at varme et rum op, og det holder desuden længere på varmen, når først du har slukket det. Desuden er det kun en god løsning, hvis dit hus er vældig godt isoleret.  

Hvilken løsning, der er billigst i drift kommer faktisk netop an på isolering af dit hjem. Hvis dit hus er dårligt isoleret, så er radiatoren en bedre løsning. Hvis dit hjem derimod er godt isoleret, så er gulvvarmen klart billigst i drift.  

Nu har du forhåbentligt lært lidt mere om trægulve. Hvis du gerne vil købe Junckers Gulve, så kan du følge linket længere oppe.