kalendergaver børn

Leg og læring med kalendergaver fra Legeakademiet

Intet hjem med børn er komplet uden legetøj. Men selvom legetøj traditionelt set har en underholdningsfunktion, kan noget legetøj også hjælpe dit barn med for eksempel at udvikle koncentrationsevnen, forstærke den motoriske evne eller blive bedre til at læse og stave.

I dag findes der mange virksomheder, der specialiserer sig i lærerigt legetøj. Én af de mest populære herhjemme er Legeakademiet.

Hvad er Legeakademiet?

Legeakademiet åbnede i 2005, og siden begyndelsen har målet været at forsyne de danske børn med legetøj, der på én gang, underholder, udvikler og stimulerer. Fælles for alt legetøjet er, at det er 100% sikkert at lege med, og at det har en masse egenskaber, som bidrager positivt til barnets udvikling. I løbet af vintersæsonen er kategorien med kalendergaver børn blandt danskernes favoritter.

kalendergaver børn

Hvilke kalendergaver kan jeg købe hos Legeakademiet?

Noget af det bedste ved kalendergaver er, at en kalendergave stort set kan være hvad som helst. Den perfekte kalendergave vil altid afhænge af barnet, der skal have gaven – og heldigvis har Legeakademiet så stort et udvalg af kalendergaver, at du med garanti snildt kan finde ét, som dit barn vil blive glad for. Kategorien med kalendergaver omfatter blandt andet ordkort og ordspil, spillekort, modellervoks, aktivitetsbøger, aktivitetskegler og farvestifter. Alle gaverne i kategorien ligger desuden i den billige ende af prislejet, så du behøver ikke at bekymre dig om, hvorvidt du kan få råd til alle dine kalendergaver.

Kan du ikke finde, hvad du leder efter i kategorien med kalendergaver? Så husk at du også sagtens kan finde velegnede kalendergaver på andre dele af Legeakademiets hjemmeside.

Hvad er forskellen på adventsgaver og kalendergaver?

Forskellen på adventsgaver og kalendergaver er, at adventsgaver kun gives på adventssøndage, hvorimod kalendergaver gives hver dag fra d. 1. til og med d. 24. december. Som regel vil adventsgaver være lidt større end kalendergaver, og derfor kan det være en god idé at beslutte dig for, om du vil give dit barn kalender- eller adventsgaver, før du begynder at købe ind. De fleste forældre vælger kalendergaver til de mindste og adventsgaver til de lidt større børn eller teenagere. Men du kan naturligvis gøre det, som du vil.

Hvorfor give kalendergaver eller adventsgaver til børn?

Kalender- og adventsgaver har efterhånden en lang tradition bag sig. Hovedårsagen til, at vi giver denne form for gaver til vores børn, er naturligvis, at vi gerne vil gøre dem glade. Men særligt kalendergaver har også den fordel, at de kan hjælpe børnene med at bevare tålmodigheden op mod jul. Juleaften er noget helt specielt for et lille barn, og mange af os har svært ved at få ro på ungerne, når dagen begynder at nærme sig. Giver du dit barn en lille gave hver dag, vil barnet være mere tilbøjeligt til at bevare roen i løbet af december.

Vil du gerne give dit barn en gave, som både kan glæde nu og på sigt? Så bør du overveje at købe årets kalendergaver hos Legeakademiet.