elevationsbund

Dette skal du gøre, hvis du ønsker at øge komforten på din seng

Du bruger cirka en tredjedel af dit liv på at sove. Derfor giver det rigtig god mening, at gøre noget for, at den ene tredjedel fungerer godt. En god natssøvn er meget vigtigt for dig og din hverdag. Derfor kan du overveje at øge komforten på din seng. Der er flere forskellige ting du kan vælge at gøre, når din seng trænger til en opgradering.  En ting du kan vælge at gøre er at udstyre din seng med en elevationsbund.

De mange fordele med elevation

Hvis ikke du har prøvet det før, kan det måske være lidt svært at forstå, at en seng elevation kan være uundværligt for nogle. Men har du før prøvet en elevationsseng ved du, at denne funktion ikke kan undværes, når først man har vænnet sig til den. For eksempel kan du nemt sidde og læse en bog i sengen, helt uden besvær. 

Mange brands der alle kan øge din kvaliteten af din søvn

Du ved det måske ikke, men der findes mange forskellige brands på markedet, som kan tilbyde dig en elevationsbund, der øger komforten på din seng. De findes i alle i god kvalitet og har mange af de samme funktioner. Der er mærker som:

  • Time2sleep
  • Vision 42
  • Kaagaard
  • Auping

Der kan være en prisforskel på disse mærker. Derfor er det muligt for de fleste at anskaffe sig en elevationsseng, netop fordi de findes i mange forskellige prisklasser. Alle disse ovenstående brands, som er af høj kvalitet kan købes hos https://time2sleep.dk/collections/elevationsbund. Her har du også mulighed for at finde mange andre ting og tilbehør inde for elevationsverdenen. For eksempel kan du også finde en sidebremse, som du kan bruge hvis du skal have to elevationssenge til at sidde sammen. Så sørger du for, at jeres senge ikke glider fra hinanden i løbet af natten. 

Flere forskellige prisklasser 

Når du er ude og kigge efter en elevationsbund til din seng, kan du hurtigt komme til at opleve, at der er kan være stor forskel på priserne, selvom mange af produkterne egentlig tjener det samme formål. En af de faktorer, der især kan påvirke prisen er måden du styrer elevationsbunden på. Det er nemlig fjernbetjeningen. Der findes nemlig både elevationssenge med en trådløs funktion til fjernbetjeningen. Nogle kan godt lige en trådløs fjernbetjening, mens andre godt kan lide, at der er en ledning til. For nogle er det nemlig rart at der er en ledning til fjernbetjeningen, så den ikke lige så nemt kan blive væk. Andre er meget glade for den trådløse funktion fordi de ikke behøver at ligge i den ene side af sengen for at få korrigeret den. 

Hvis du hellere ønsker en komplet elevationsseng 

Hvis du i stedet for en elevationsbund kunne tænke dig en komplet elevationsbund, kan du selvfølgelig også vælge at gøre dette. Hos Time2sleep kan du nemlig også købe en komplet elevationsseng. Med en komplet elevationsseng slipper du for at skulle tilkøbe tilbehør. De komplette elevationssenge findes også i mange forskellige brands og prisklasser.