vielsesringe

Fri til din kone, ordentligt!

At blive gift er noget mange ser meget positivt på, og faktisk noget mange tænker på lige fra barnsben af. Derfor er det meget vigtigt at det bliver gjort rigtigt og ordentligt. At fri behøver ikke at være manden der gør det, det var kun i gamle dage, men nu er det nye tider. Hvordan frier man så ordentligt?  

Ringenes herre 

At spørge en man elsker om at blive gift, er et meget stort spørgsmål og burdes gøres med omtanke. Det vigtigste er at hun føler sig specielt, heldig og elsket når spørgsmålet kommer på banen. Det vigtigste er derfor at have ringen i orden. At have en rigtig pæn ring kan være en af de ting konen fortæller hendes venner bagefter. For at se nogle pæne vielsesringe kan du klikke her: https://guldsmykket.dk/shop/vielsesringe-%2310084-151s1.html  

Dette er nemlig også lidt med til at fortælle hendes at du virkeligt elsker hende. Ikke på grund af pengene du har brugt på den, men fordi hvis du får den rigtige kan hun se du virkeligt har brug tid på det, og ikke bare fundet det i en slikautomat.  

Hvilke slags ring skal jeg købe? 

Den ring, du køber, skal gerne afspejle, hvordan hun er, og hvad hun godt kan lide. Hvis hun godt kan lide glimmer og skinnende ting, burde man måske overveje en diamant. Hvis hun derimod godt kan lide det mere enkle og symbolske burde man finde en ring der passede det. Du skal finde en ring der passer til hvordan hun er, og hvad hun gerne vil have. Det er også vigtigt inden du giver ringen på at du ved den passer. Det er derfor en god idé at finde nogle af hendes andre ringe eller på en eller anden måde finde ud af hvilke finger størrelse hun har. Det er ikke særligt sjovt at stå og have sagt det mest romantiske og så ringen ikke passer.  

Hvordan frier man?  

At fri er noget af det mest nervepirrende en mand kan gøre. Man ved nemlig aldrig rigtigt hvilke svar hun vil give. Der er dog metoder til hvordan man kan skubbe hende mere hen af mod et ja. Kom med en lille historie først. Fortæl hende hvorfor det er du elsker hende, og hvorfor du gerne vil giftes med hende. Fortæl hende nogle ting fra første gang i mødtes så hun også kan se du kan huske nogle af de ting der skete helt i starten. Det er de små detaljer der gør at hun siger ja i stedet for nej. Et nej betyder nemlig ikke altid et nej, men bare et “ikke lige nu”. Dette kan skyldes hvis hun ikke syntes det er romantisk nok så vil hun gerne have man prøver igen et andet tidspunkt. Dette øjeblik er nemlig noget hun har tænkt på og drømt om i mange år. Noget hun har fantaseret om og derfor er det vigtigt at respektere hende og sørge for hun får den bedste oplevelse du kan give hende.