lynlåspose

Fordelene ved at bruge lynlåsposer


Måske kender du dem bedre som pølsemandsposer eller ziplock bags. Kært barn har mange navne, og det samme gælder for lynlåsposer. De er populære med god grund, fordi de har mange forskellige fordele. De er blandt andet super praktiske, fordi de kan genlukkes, og så er de også bæredygtige.

Hvad er særligt ved lynlåsposer?

Forskellen på lynlåsposer og almindelige poser er, at lynlåsposer har en smart lukning, der kan bruges igen og igen. Hvoraf en normal plasticpose kræver knuder, elastikker eller lignende, er en pose med lynlås super simpel.

Desuden er den også meget mere lufttæt end en almindelig pose, så du kan være sikker på, at dine madvarer holder sig friske deri. Du kan anskaffe dig lynlåsposer, der er fødevaregodkendt, produceret i EU, og som kan sorteres som genbrugsplast på https://www.pack2.dk/lynlaasposer-38/.

zippose

Put dem i fryseren

Poser med genlukning er perfekte til fryseren. De findes i mange forskellige størrelser, så du kan gemme på al den mad, du ikke får spist, og på den måde undgår du madspild. Lynlåsen sørger desuden for, at du kan tage de mængder af maden ud, du har brug for, og så kan du lukke posen og putte den tilbage i fryseren.

Desuden er poserne lufttætte, så du undgår frost på maden, så kvaliteten bliver bevaret.

Mariner din mad

Poserne er ikke kun smarte til opbevaringen af mad; de kan også bruges som et værktøj i selve madlavningen. For eksempel er de super praktiske, når du skal marinere kød. Med posen kan du nemt se, om kødet er helt dækket i marinaden, og du behøver ikke at være bange for, at det drypper ud over det hele. Du kan også nemt tilsætte flere krydderier og ingredienser og lukke posen sikkert igen, hvis der er noget, du har glemt at putte i.

Brug dem som opbevaring af småting

Dog er lynlåsposer ikke kun praktiske i forbindelse med mad; de er også smarte, når du skal have sorteret alle dine småting. Det kan være, at du har en masse småting i forbindelse med en hobby, eller måske har du, som mange andre, en skuffe fyldt med alt muligt forskelligt. Med lynlåsposer kan du få styr på, hvad du faktisk har, og du kan nemt finde det igen.

Miljørigtige fordele

Lynlåsposer er miljøvenlige, fordi de kan bruges igen og igen. Hvis du opbevarer småting i dem, kan du altid putte nye ting i posen, når der ikke er flere af de gamle ting, og putter du mad i posen, kan du passende tage de mængder, du har brug for, og så lukke posen igen. Det er den smarte genlukning, som gør dem bæredygtige.

Køb dine egne

Der er så mange forskellige fordele ved poser med genlukning. Fordi de kan bruges igen og igen, vil du heller ikke have brug for at købe plasticposer så ofte. Det vil begrænse dit forbrug, hvilket er godt både for miljøet og din pengepung. Lynlåsposer er praktiske, de er bæredygtige, de kan bruges til opbevaring og madlavning. Hvad ellers kan man kræve af en plasticpose?