havemøbler

Gode råd til indretning af havemøbler


Nu står sommeren for døren og det er ved at være tid til at foretage de sidste forberedelser for at få haven klar til de lunere tider. I den forbindelse må mange haveejere også se i øjnene at de havemøbler, der lige holdt sidste år, simpelthen trænger til at blive udskiftede. Det er dog ikke nogen trist nyhed for du kan nemt og billigt finde nye havemøbler i høj kvalitet på både internettet samt i diverse tilbudsaviser og på boligmarkeder. Indkøbet af nye havemøbler indebærer ovenikøbet også den sjove proces, der hedder indretning af havemøbler. Det er ikke en nem opgave at skulle finde på en konstellation, der er inviterende nok, til at man får tilbragt alt den tid i haven, som man så gerne vil. Processen kræver den yderste opmærksomhed og omtanke, da det jo er en skam ikke at få de møbler samt havens dejlige areal brugt, på grund af dårlig indretning af havemøbler. Derfor får du her nogle gode tips til hvordan dine havemøbler kommer til at stråle og invitere til masser af udendørs samvær og hygge.

Valg af havemøbler

Når du foretager dit valg af havemøbler, er der flere faktorer der spiller ind. Eksempelvis kan budget og stil være to toneangivende faktorer, der bestemmer hvilke møbler, du har indenfor din rækkevidde. Tænk i baner som disse: Komplimenterer møblerne husets og havens stil (eksempelvis i farve og udformning). Et eksempel er, at hvis du har træterrasse i eksempelvis teaktræ, ville havemøbler i en anden træsort, der komplimenterer denne være favorable. Et andet eksempel kunne være, at havemøblerne havde samme farve som vindueskarmene i huset eller hvis du havde et udendørs spisebord eller en parasol med træstamme fra sidste år, ville de nye havestole skulle passe med disse. Alt dette er vigtigt at tage i betragtning, når du foretager din indretning af havemøbler, hvis du gerne vil have et stilfuldt hjem samt en stilfuld have.

gør det selv kvinde

Gør-det-selv

Hvis dit budget ikke rækker så langt i år og havemøblerne fra sidste år er nødt til at ryge på grund af slid, er der ingen grund til at frygte at sommeren bliver en indendørs fornøjelse. Med den vidt spredte trend, gør-det-selv, får du lov til at være herre over dine havemøbler. Du kan med fordel benytte dig af denne trend, hvis du har hænderne skruet ordentligt på og er fantasifuld og kreativ. Når du skaber dine egne havemøbler, har du fri mulighed for at være uortodoks og det kan være at du bliver tvunget til at tænke kreativt som årsag af de redskaber, du har tilgængelige. For eksempel kan en gammel olietønde blive til en alternativ og rå, udendørs rygeovn eller et par europaller kan sammen med nogle aflagte stolehynder forvandles til en klassisk “gør-det-selv-sofa”, der huserer på træterrassens areal. Husk også at få hele havens areal brugt, så pladsen udnyttes til fulde. Med gør-det-selv-trenden er du fuldstændig selv i stand til at træffe alle beslutninger angående indretning af havemøbler.