psykolog Lyngby

Har du brug en at snakke med? Prøv en psykolog i Lyngby

Det er vigtigt at passe på sig selv og sit sind. Hvis du bor i hovedstadsområdet, vil et besøg hos en psykolog i Lyngby måske være gavnligt. Her kan du snakke om alt mellem himmel og jord. Hvis du lider af angst, depression, stress eller måske har haft en hjernerystelse, vil psykologbehandling være en stor faktor for at få det bedre. Hvis du blot har brug for en samtale, er der også plads til det.

Psykologi er for alle og enhver  

Der kan være mange grunde til, at man har brug for at snakke med en psykolog. Mange tror, at det er en person, man snakker med, når man har mentale problemer. Sådan behøver det ikke at være. Alle kan have behov for en at snakke med, om det handler om stress og angst, eller du bare vil være bedre rustet til at klare hverdagen trummerum. Behovet kan opstå hos alle, du kan læse mere her https://mariabang.dk. Hos Maria Bang, som er psykolog i Lyngby, kan du åbne dit hjerte. Hvis du blot har brug for nogle redskaber til livet, er dette også en mulighed. Det kan foregå på mange måder, når man snakker med en fagperson. Maria Bang har eksempelvis specialiseret sig inden for metakognitiv terapi, som går i dybden med at ændre gamle tankemønstre og -vaner, så du lærer at lede opmærksomheden væk fra det negative. 

Angst er noget vi skal snakke om 

Vi ser det mere og mere på de sociale medier. Mange af de store influencers er gået offentligt ud med deres historier om angst. Om det er noget, der er dybt forankret i din hverdag, eller det er en ting, som du oplever i ny og næ, kan det være til stor gavn, at man hører andres historier. Angst har mange ansigter. Du kender måske til eksamensangsten, som er svær at føle sig herre over. Panikangsten, når du pludselig befinder dig i en situation, hvor det hele er for meget. Så er der sygdomsangsten, der kan ramme, når man hører lyden af sirener, og pludselig får man trangen til at ringe til sine nærmeste, og høre om de er okay. Hvis du ikke helt er klar på at dele med instagram, skal du måske snakke med en psykolog ved Lyngby. 

Hjælp dig selv med et besøg 

Lyder det som noget for dig? Det kan være svært at tage det første skridt og kontakte en psykolog. Det er ikke altid let at tage røret op og trykke telefonnummeret ind. Hos denne psykolog i Lyngby er det gjort nemt. Hvis blot du har computer eller telefon og internet tilgængeligt, kan du skrive eller booke tid inde på hjemmesiden. Der er ikke noget at være nervøs for. Husk på, at det handler om at få det bedre, og at psykologer er uddannet til at hjælpe med det. De ønsker at gøre en forskel, så deres mål er, at du først og fremmest er tryg i situationen. Kontakt Maria Bang, psykolog i Lyngby, i dag.