parterapi København

Parterapi for dig og din kære i København

Et parforhold er noget af det sværeste, at holde ved lige. Den glød som man havde som ung, kan falme over årene, når man ved at man er i et sikkert forhold. Det er dog den sikreste vej til skilsmisse. Det er en svær kombination at få et parforhold til at virke. Når et parforhold har et problemer, så kan det være svært at fikse sig selv. Man skal derfor have en parterapeut indover, som kan klarlægge, hvilke problemer som man står overfor.  

Der er mange parterapeuter, især i Københavnsområdet, men The Praxis, som du kan finde på https://thepraxis.dk/, er parterapeuter, som ved lige præcis, hvordan man skal gribe opgaven an, og får utroligt gode resultater hver gang. Nu skal du høre, hvorfor The Praxis som parterapi i København er pengene værd.  

Hvordan fungerer parterapi? 

Parterapeuter bliver ikke betalt for at give en af parterne ret. Grunden til at parterapeuter er så effektive er fordi der bliver dykket ned i grundene til, hvorfor forholdet falmende. Man kan komme til bunds i problemerne, hvis man stiller de rigtige spørgsmål. Hos The Praxis skaber man en tryg ramme for at give parret tryghed nok til at åbne op omkring de rigtige problemer.  

Som sagt før, så er det ikke meningen at nogle af parterne skal bebrejdes. Når denne ramme bliver skabt betyder det at der ikke er noget der er for pinligt til at blive nævnt. Det er hvad The Praxis mærker sig stort på, for man kan ikke fikse problemer, hvis man ikke er ærlig. Når man først træder ind af døren hos The Praxis og starter sin første session, så er det vigtigste, at man kigger indad, og indser sine egne fejl, i stedet for at kigge over på den anden part, for at finde fejlene.  

Intet er forkert under parterapi 

Det kan være meget følelsesladet, at være til terapi. En parterapeut går ind under huden og finder frem til roden af problemet. Det kan være at en af parterne kan være følelsesmæssigt utilgængelig på grund af et traume som barn. Det er derfor ikke unormalt at sessionerne ender i gråd, for man skal åbne såret op igen, for at kunne fikse det. 

Alt dette sker kun ved dybdegående spørgsmål, og disse spørgsmål kan være utroligt effektive. Åbne spørgsmål er de bedste, for det giver parterne mulighed for at reflektere over, hvordan de har det med forskellige parter af forholdet. Det er selvfølgelig parret, som kan lede samtalen hen mod, hvilke problemer de har i hjemme, men selvfølgelig kan terapeuten også gå ned i andre problematikker, hvis the Praxis føler, at det er nødvendigt.  

Det er også vigtigt at sige, at man altid kan tage til en parterapeut. Man kan ikke være for ung, eller for gammel, til at træde ind af The Praxis’ dør. Det er selvfølgelig mest oplagt, at man har været sammen i et længere stykke tid, for at man kender hinanden bedst muligt, men det er ikke et krav.