Trænet mand

Har Pre workout en effekt?

Dygtige fitness brugere har gode effekter af det, da de ved også meget om kost. Det er relevant at tænke over tilskud. Muskelmasse skal have tid og gode materialer til at blive bygget op, og her kan pre workout hjælpe. Det er en nedbrydning af kroppen, der sker ved hver træning, og det skal kroppen bruge tid og kræfter på at bygge op igen. Det bliver så også væsentligt større, lidt ligesom når kroppen laver et ar for at styrke huden der, hvor den blev påført stress. Hviledage kan være en god ide, så der er tid til at helbrede kroppen fra den hårde behandling, det jo egentlig er at træne. Det er vigtigt med nok energi og protein. Pre workout kan give det ekstra boost, som kroppen har brug for at komme i mål. Det er nogle gange bare små ting man skal ændre.

Veganere overrasker positivt i statistikken

Der er faktisk flere eksempler på plantespisere, der præsterer inden for alle former for sport. Kroppe trives på plantebaseret kost. Bestanddele i æg, mælk og kød kan være meget skadelige for vores krop og tarmsystem. Hvis man kigger på tarmsystemet, så viser det sig, at rovdyr har kortere tarme, da de skal af med rådnende kød, der udsender toksiner. Derimod har plantespisere lange tarme for at få plads til at fordøje den. Lidt ligesom køer med mange maver, og det er i den kategori mennesker hører til. Mennesker har lange tarme, der ikke har godt af rådnende kød. Kød er ikke et menneskeligt behov, det er ikke en kilde til protein, vi ikke kan dække andre steder. Der er protein i alt levende materiale, om det så er banan eller pre workout. Plantebaseret kost styrker din krop med den store mængde af planter, som vores nærmeste artsfæller næsten udelukkende lever af. Vegansk kost kan være den investering i din krop, som vil gavne den fremadrettet.

Prisen kan være en faktor

Vegansk kost er meget dyrt, mener mange, men det er langt fra sandt. Det er dyrt at købe mejeriprodukter og kød. I sæsonen er der mange billige grøntvarer, så derfor er det bedst at holde sig til det. Det smager både bedre, og så er det godt for miljøet. Animalske produkter er meget dyre, og det skænker de færreste en tanke. Der går frygtelig mange ressourcer til at producere animalske produkter, og førende veganere fremfører, at både overbefolkning og klimaforandringer kan løses med en global kostændring. Det er et vestligt fænomen med livsstilssygdomme, og det er på grund af det meget høje indtag af animalier. Det er langt billigere at få en plantebøf eller en lækker hummus. Hvis maden bliver lavet selv, kan den være rigtig billig. Men der er mange færdigretter, der er dyre. Det er med at vælge de hele grøntsager som gulerødder. Det er billigere og bedre for kroppen. Så gå udenom de dyre plantebøffer, medmindre du ønsker lidt forkælelse. Pre workout kan være dyrt at have som bestanddel af kosten, men med en billigere pris på mad, løser det sig selv.