Montana

Sådan pifter du din bolig op

Om du bor i lejlighed eller hus, så kan du sikkert nikke genkende til, at det somme tider kan virke lidt trivielt at gå rundt derhjemme. Den trivielle følelse kommer som regel af, at du har set på de samme tapetserede vægge, de samme møbler og generelt den samme gamle hybel, som stadig ser ud, som da du flyttede ind. Der er dog mange ting du kan gøre for at pifte det hele lidt op. Du kan læse mere om hvordan i artiklen nedenfor.

En flot Montana reol kan ændre på tingene

Reoler er ikke blot praktiske. De er stilrene og giver en klar følelse af hvilket hjem man kommer ind i. Ligesom meget andet i dit hjem, så påvirker en Montana reol det æstetiske udtryk i din bolig. Mange foretrækker at ens reol skal være minimalistisk i sit udtryk, således de ting som reolen indeholder, tager fokusset, og ikke selve reolen. Ligesom et billede i en billederamme.

Køb en Montana reol på dette link. Her kan du finde lige præcis den Montana reol, som kan ændre på udtrykket i dit hjem.

Montana

Bring naturen indendørs

Det kommer nok ikke som nogen overraskelse, men planter, blomster, grene m.m. er utrolig pyntelige og meget moderne at trække med ind i hjemmet. Udover at være på mode, så giver planter også en dejlig atmosfære i hjemmet. De passer sig selv, og så alligevel ikke. Mange finder en inde ro og selvtilfredshed i at se sine planter blomstre sig store og sunde.

Der er dog forskel på hvilke blomster som passer til årets 4 årstider. Om vinteren er det meget hyggeligt at pynte ens hjem med kogler og mos. Om sommeren derimod, passer det bedre ind med farverige blomster i alle tænkelige farver.

En makeover til gulvet

Man behøver heller ikke altid at opfinde den dybe tallerken. Det er ikke sikkert at svaret er at købe nyt, men derimod at få det gamle til at ligne noget nyt. Dit gamle trægulv eksempelvis. Det er ikke sikkert du umiddelbart har bemærket det, men dit trægulv har muligvis set bedre dage.

Ved at slibe dit trægulv, så får du pludselig et mere lyst og åbent hjem. Det er utrolig hvilke underværker en slibning kan gøre.

Se din bolig i et andet lys

Lys er som regel en god måde at få mere liv ind i dit hjem, og udover at slibe ens gulv, så er der også andre ting man kan gøre. Det umiddelbart mest enkle svar, vil være at installere nye vinduer eller ovenlysvinduer. Hvis sådan en løsning går en smule over dit budget, så er der dog også andre måder at skabe en lysere stue.

Dine vægge har sikkert også set bedre dage. Det kan være at tapetet på dine vægge er blevet grumset eller altid har haft en cremet hvid farve, som man ofte ser i gamle lejligheder. En ny omgang hvid maling, som man umiddelbart ikke tror kan gøre den store forskel, det kan faktisk gøre en kæmpe forskel, hvis man ønsker at skabe lys.