E væske

Skift røgen ud med e cigaretter, damp og e væske

For mange er rygning en social ting, som man gør, når man nyder et glas vin eller en kold øl. Men for mange andre er det noget, man gør hver eneste dag.

Der er dog mange ulemper ved at ryge, hvor det kan være mere fordelagtigt at vælge e cigaretter. Især i de seneste år vælger flere og flere danskere at dampe fremfor at ryge. Det betyder også, at markedet er voksende, og der findes mange forskellige e væsker med alverdens smage.

Uanset om man er på udkig efter noget sødt, syrligt, mentol eller noget helt andet, så kan man finde det i dag. Så er det bare om at se, om e cigaretter er noget, man kan lide. Se mere på Gosmoke.dk.

E cigaretter er blevet populære

Det bliver mere og mere populært at dampe på e cigaretter. Hvis man lægger mærke til det, når man er ude blandt folk, ser man efterhånden flere med e cigaretter end den almindelige cigaret. Og med god grund.

Mange sammenligner rygning og dampning, men der er i virkeligheden tale om to forskellige ting. Det er nemlig ikke røg, der inhaleres, men derimod damp, som dannes vha. e cigaretten og den e væske, der fyldes på den. Der er en lang række fordele ved at dampe frem for at ryge.

Der er mange fordele ved e cigaretter

For det første skal man være klar over, at det er billigere at investere i en e cigarret end at bruge penge på tobak, som er pålagt mange afgifter. Man bestemmer selv, hvor meget man damper ad gangen, og da den ikke skal tændes med ild, er man ikke tvunget til at ryge en hel cigaret.

Desuden indeholder e væsken ikke lige så mange skadelige stoffer som tobak. Man kan derfor med fordel dampe i stedet for at ryge, hvis man ønsker et bedre helbred, eller er i gang med en livsstilsændring.

En anden fordel er, at man kan dampe overalt, og ikke skal forvises til afkroge og udendørs arealer i al vejr og vind. Man undgår også dårlig ånde og andre lugtgener, og man kan endda dampe indendørs i ens eget hjem uden problemer.

E væske for enhver smag

Der findes mange forskellige e væsker på markedet, så det kan godt betale sig at kigge sig lidt omkring, og undersøge tingene, inden man køber noget. Disse væsker kaldes også e juice. Det gælder især, hvis man leder efter e væske online.

E væske kommer i forskellige smage, så man kan finde noget for enhver. Man kan f.eks. få alverdens frugtsmage, sliksmage, mentol og meget mere. Hvis man vil, kan man få e væsker med op til 24 mg nikotin, men man kan også få dem helt nikotinfri. Det er op til den enkelte, hvad der passer til ens behov.

Hvis man har gang i et rygestop, kan det være en fordel at vælge en væske med højt nikotinindhold til at starte med, og så skære det ned lidt efter lidt.