oprettelse af holdingselskab

Hjælp til oprettelse af holdingselskab

Når man har sine egne driftsselskaber eller overvejer at stifte nogen senere, kan det være en fordel med en oprettelse af holdingselskab til bruge af investeringer, da det giver en lang række fordele. Dette kan dog blive en besværlig og længere varende opgave, da det ikke alene er flere metode, man kan gøre det på, men det kræver, at man har alle sine papirer og oplysninger i orden og klar.

Her kan det helt klart være en fordel med hjælp udefra, som kan forkorte processen ved hjælp af interne processer, der henter informationerne nemmere end man selv kan skaffe dem. Så længe man har sine stamoplysninger i orden, er selskabet klar til at hjælpe med opgaven. Kig på https://nemselskab.dk/produkt/holdingselskab/ for at lære mere.

Hurtig og nem stiftelse

Med hjælp udefra tager oprettelse af holdingselskab typisk kun et døgn, hvilket gør, at man selv sparer en masse tid, og samtidig får det gjort ordentligt og rigtigt i første omgang. Man får også en masse hjælp og rådgivning undervejs, når man får hjælp udefra.

En gemt fordel ved oprettelse af holdingselskabet med en advokat, er at man er dækket af en advokatansvarsforsikring, der giver maksimal sikkerhed i oprettelsen. Dette gør, at skulle der være en fejl, så er man dækket ind, og man kan fortsætte med at udføre sin drift uden bekymringer.

Desuden kræver det ikke en formue at få hjælp udefra. Man får hele pakken for meget få penge, så det er ikke fordi, man skal bruge nogens arv for at få oprettet sine selskaber ordentligt. Så man kan lige så godt lave investeringen i begyndelsen, og så undgå problemer, der ellers ville have opstået.

oprettelse af holdingselskab

Juridisk rådgivning hele vejen

Når man begynder på oprettelsen af sine selskab, får man adgang til juridisk hjælp igennem hele processen. Det vil sige, at man kan lægge alt det juridiske arbejde fra sig, og overlade det til nogen med flere års erfaring indenfor området.

Samtidig kan man med sin rådgiver drøfte om diverse registreringer er nødvendige for netop ens eget selskab. Dette giver mulighed for at få oprettet nødvendige registreringer, man måske ikke selv var klar over var nødvendige. Derved, imødekommer man en del problemer, som kunne opstå senere.

Fordele og ulemper

Der er fordele og ulemper ved alt, og stiftelse af et holdingselskab er ikke et særtilfælde. Når man stifter et holdingselskab, skal man som minimum oprette to selskaber, hvilket leder til to årsrapporter, som skal udfyldes. Desuden, giver det også større administrative omkostninger, medmindre man selv vil sidde med hele arbejdet.

Der er også en masse fordele, som virkelig taler for oprettelsen af et holdingselskab. Man beskytter sin selskabsformue fra kreditorer, da holdingselskabet gør profitten fra driftsselskaberne skattefrit. Og ved etablering af holdingselskab og driftsselskab samtidig, sparer man 40.000 kroner, da man ellers skulle gøre det af to omgange, som hver koster 40.000 kroner. Og når man ejer holdingselskabet, så kan man sælge sine driftsselskab skattefrit, så er man en flittig iværksætter, er dette nok den største fordel.