https://guldbrandsenjuveler.dk/brands/nomos-glashutte/

Bær tidsløst design på håndleddet med et Nomos Glashütte-ur

Leder du efter det perfekte kvalitetsur at investere i og elske mange år ud i fremtiden? Så anbefaler vi at tage et af urene fra Nomos Glashütte med i dine overvejelser. De tyske urmagere har produceret smukt, minimalistisk håndværk i over tre årtier, og deres hjemby har i sig selv en lang historie med anerkendt urproduktion. I dag er deres ure kendte for rene linjer og en skøn blanding af modernistisk, tysk råhed og elegante nik til byens traditionelle urproduktion.

En stolt urtradition føres videre

Byen Glashütte i, hvad der engang var Østtyskland, har som sagt en lang historie med at producere ure af højeste kvalitet. Faktisk kan den spores helt tilbage til 1500-tallet, hvor den dannede rammerne om den første rigtige urproduktion i Tysklands historie. Derfor er den ellers relativt lille by nu kendt som den tyske industris arnested – en tradition, som Nomos Glashütte blot to måneder efter murens fald skyndte sig at genoptage i et markant skridt ud af DDR’s skygge og tilbage på det internationale marked.

https://guldbrandsenjuveler.dk/brands/nomos-glashutte/

Minimalistisk, Bauhaus-inspireret design

Efter tre årtiers urproduktion er Nomos-ure i dag synonym med minimalistisk, tidsløst urdesign af højeste kvalitet. De har taget udgangspunkt i hjembyens tradition for en stor, overskuelig skive, klassiske læderremme og mekaniske urværker – og kombineret dette med alt det bedste fra moderne designtendenser. Til at starte med, så var det med Glashüttes specifikke urtradition et oplagt valg for Nomos at tage det skridtet videre til det minimalistiske design, vi kender i dag. Denne minimalisme valgte de at kombinere med en anden stolt, tysk tradition, som dog er en del nyere: den verdensberømte Bauhaus-stil. Tilføjelsen af denne tradition gav Nomos-ure et ekstra element af råhed, rene linjer og funktionalitet – og den er dermed en stor del af det unikke, skarpe design, vi ser i dag, som har fået forbrugere verden over til at kaste deres kærlighed over urene.

En luksusoplevelse fra start til slut

Når du bestiller et Nomos ur, er der ikke bare tale om en helt almindelig online shopping-oplevelse. Køber du dit ur hos en juveler, vil langt de fleste  af dem blive leveret i deres originale æsker – hvilket i sig selv giver dig en ekstra lille designoplevelse med i købet, ganske gratis. Den elegante æske kan du med fordel beholde og bruge til at opbevare dit Nomos ur i, når du altså ikke har det om håndleddet. F.eks. ser æsken fremragende ud på natbordet eller ved siden af dekorative parfumeflasker, smykkeskrin el.lign. på dit sminkebord.

Ud over den yderst dekorative æske, så vil mange juvelerer også gerne gøre din købsoplevelse lidt mere luksuriøs. F.eks. sørger de hos Guldbrandsen altid for at pakke dit ur fra Nomos Glashütte ind i flot gavepapir, hvis du husker at ønske det, inden du går til betalingen. Og siden de gør det fuldstændig uden beregning, hvorfor så ikke give dig selv den ekstra lille luksusoplevelse? Gavepapir eller ej, så lover vi dig én ting: Dit Nomos-ur vil blive dit kæreste eje og være et tidsløst stykke tilbehør, der komplimenterer ethvert look – og du kommer ikke til at fortryde din investering.